Fetaostsnurror

Fetaostsnurror
Info: 35 snurror



275 g     smördeg, färsk, kavlad
200 g     grekisk fårost, eller fetaost (150 g)
1     persilja, i kruka
1 krm     svartpeppar, några varv med kvarnen



Gör så här:
1. Rulla ut smördegen. Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra.


2. Rulla ihop en rulle från långsidan, rulla in den i pappret och lägg den svalt.


Hit kan förberedas flera dagar före
 

3. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper.

4. Grädda inför serveringen ca 10 min i 220°.



Info - Fetaostsnurror är goda snittar till festen.
Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi
dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten
ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.




Källa: Allt om mat
http://alltommat.se/recept/fetaostsnurror/


 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng