Kycklingsallad med fårost

Kycklingsallad med fårost
Info: 4 portioner.


4 st kycklingfilé(er), i bitar
1 st limefrukt(er), till garnering

Marinad:
0,5 dl honung
0,5 dl soya
1 st lime, pressad
1 st vitlök(ar), pressad

Sallad:
1 huvud isbergssallad
1 st zucchini, grön, i skivor
10 st champinjoner, i skivor
2 st avokado, i skivor
100 gram fårost
1 påse bladspenat, färsk

Till servering:

1 lime


Gör så här:
1. Blanda ihop en marinad av soja, honung, vitlök och lime. Lägg ner kycklingbitarna i
marinaden.
   
2. Låt dem ligga och dra i kylskåpet minst 20 minuter (helst 2 timmar).
   
3. Stek bitarna i all marinad så de blir genomstekta och häll upp i en skål och lägg
folie över så kycklingen håller sig varm.
   
4. Lägg upp strimlad sallad och spenat på ett stort fat. Stek upp champinjoner samt
zucchini i lite olja så de blir aningen mjuka. Lägg över salladen och toppa med avokado.
   
5.
Lägg nu på kycklingbitarna och häll över marinaden sedan stekningen. Sist smulas
fårosten över. Servera med limeklyftor.





Källa: Tasteline
http://www.tasteline.com/recept/kycklingsallad-med-farost/



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng