Coleslaw med rödkål

Coleslaw med rödkål
Info: 4 portioner.


300 g rödkål
2 äpplen
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk dijonsenap
½ msk strösocker
½ tsk salt
2 msk riven pepparrot


Gör så här:
1. Strimla kålen fint.

2. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar.

3.
Blanda ihop lätt crème fraiche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot.

4. Blanda såsen med kålen och äpplena. Låt salladen stå i kylen några timmar.




Källa: Arla.se
https://www.arla.se/recept/coleslaw-med-rodkal/




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng