Coleslaw med rödkål
Coleslaw med rödkål
Info: 4 portioner.
300 g rödkål
2 äpplen
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk dijonsenap
½ msk strösocker
½ tsk salt
2 msk riven pepparrot
Gör så här:
1. Strimla kålen fint.
2. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar.
3. Blanda ihop lätt crème fraiche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot.
4. Blanda såsen med kålen och äpplena. Låt salladen stå i kylen några timmar.
Källa: Arla.se
https://www.arla.se/recept/coleslaw-med-rodkal/
Info: 4 portioner.
300 g rödkål
2 äpplen
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk dijonsenap
½ msk strösocker
½ tsk salt
2 msk riven pepparrot
Gör så här:
1. Strimla kålen fint.
2. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar.
3. Blanda ihop lätt crème fraiche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot.
4. Blanda såsen med kålen och äpplena. Låt salladen stå i kylen några timmar.
Källa: Arla.se
https://www.arla.se/recept/coleslaw-med-rodkal/
Kommentarer
Skicka en kommentar