Fylld ciabatta med rökt kalkon & emmentalerost
Fylld ciabatta med rökt kalkon & emmentalerost
Info: 2 Stycken. Tar ca: 15 min.
2 st ciabattor
1 msk
dijonsenap
100 g färskost
1 tsk Honung
0.5 st rödlök
80 g rucola
4 st tjocka skivor emmentalerost
100 g rökt kalkon
Olivolja
Salt
svartpeppar
Gör så här:
1. Skär bröden på längden, men inte rakt igenom.
2. Blanda dijonsenap, färskost och honung; bred ut krämen
på bottendelen av bröden. Strimla rödlöken.
3. Fördela rucola, ost, kalkon och rödlök i bröden, ringla över
olivolja, salta och peppra. Linda in i plast eller matsäckspapper.
Källa: Recept.se
http://recept.se/content/fylld-ciabatta
Info: 2 Stycken. Tar ca: 15 min.
2 st ciabattor
1 msk
dijonsenap
100 g färskost
1 tsk Honung
0.5 st rödlök
80 g rucola
4 st tjocka skivor emmentalerost
100 g rökt kalkon
Olivolja
Salt
svartpeppar
Gör så här:
1. Skär bröden på längden, men inte rakt igenom.
2. Blanda dijonsenap, färskost och honung; bred ut krämen
på bottendelen av bröden. Strimla rödlöken.
3. Fördela rucola, ost, kalkon och rödlök i bröden, ringla över
olivolja, salta och peppra. Linda in i plast eller matsäckspapper.
Källa: Recept.se
http://recept.se/content/fylld-ciabatta
Kommentarer
Skicka en kommentar