Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna
Info: för 4 pers



400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1.5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater
1 msk timjan, färsk


Gör så här:

1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
   
2. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
   
3. Vispa ihop crème fraiche, kantarellfond.
   
4.
Slå över fläskfilén och kantarellerna
   
5. Rör om och låt småkoka i några minuter.
  
6. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
   
7.
Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.



Källa: Touch of taste
http://www.touchoftaste.se/recept/flaskkott/kantarelldoftande-flaskfile-i-panna/



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng