Kantarelldoftande fläskfilé i panna
Kantarelldoftande fläskfilé i panna
Info: för 4 pers
400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1.5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater
1 msk timjan, färsk
Gör så här:
1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
2. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3. Vispa ihop crème fraiche, kantarellfond.
4. Slå över fläskfilén och kantarellerna
5. Rör om och låt småkoka i några minuter.
6. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7. Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.
Källa: Touch of taste
http://www.touchoftaste.se/recept/flaskkott/kantarelldoftande-flaskfile-i-panna/
Info: för 4 pers
400 g fläskfilé
2 dl crème fraiche
1 msk smör
1.5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 g kantareller
10 st cocktailtomater
1 msk timjan, färsk
Gör så här:
1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
2. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3. Vispa ihop crème fraiche, kantarellfond.
4. Slå över fläskfilén och kantarellerna
5. Rör om och låt småkoka i några minuter.
6. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7. Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.
Källa: Touch of taste
http://www.touchoftaste.se/recept/flaskkott/kantarelldoftande-flaskfile-i-panna/
Kommentarer
Skicka en kommentar