Barbeque-rub

Barbeque-rub
Info: 4 portioner



2 msk salt
2 msk socker
2 msk råsocker
2 msk spiskummin
2 msk chilipulver
2 msk svartpeppar
1 msk kajennpeppar
4 msk paprikapulver


Gör så här
1. Blanda ihop salt, socker, råsocker, spiskummin, chilipulver, svartpeppar, kajennpeppar och paprikapulver. Förvara i lufttät burk.
   
2. Vid användning, gnugga in kryddmixen i köttet och låt dra i minst 10 minuter.


Info-
Barbeque-rubb är en kryddmix med smak spiskummin, kajennpeppar och paprikapulver. Du blandar lätt ihop kryddorna och förvarar dem torrt. Inför grillning gnuggar du in kryddmixen i köttet. Passar till: fågel, fläsk- och nötkött.


Källa: Ica.se
https://www.ica.se/recept/barbeque-rubb-579065/




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng