Ingefärs- och sesammarinad
Ingefärs- och sesammarinad
Info: För 1 sats
4 vitlöksklyftor
4 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk färskriven ingefära
3 msk farinsocker
1/2 dl ljus soja
2 msk asiatisk fisksås
2 msk sesamolja
Gör så här
1. Skala och finhacka vitlöken. Finstrimla salladslöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
2. Blanda lök, salladslök och chili med övriga ingredienser i en skål.
Info-
En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.
Källa: Ica.se
https://www.ica.se/buffe/recept/ingefars-och-sesammarinad-717763/
Info: För 1 sats
4 vitlöksklyftor
4 salladslökar
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 msk färskriven ingefära
3 msk farinsocker
1/2 dl ljus soja
2 msk asiatisk fisksås
2 msk sesamolja
Gör så här
1. Skala och finhacka vitlöken. Finstrimla salladslöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
2. Blanda lök, salladslök och chili med övriga ingredienser i en skål.
Info-
En asiatisk ingefärs- och sesammarinad som ger härlig smak till både fläskkött och fågel. Lägg köttet i marinaden i god tid före tillagning, så att det hinner dra åt sig ordentligt.
Källa: Ica.se
https://www.ica.se/buffe/recept/ingefars-och-sesammarinad-717763/
Kommentarer
Skicka en kommentar