Jamaican-rub

Jamaican-rub
Info: 4 portioner


2 msk lökpulver
2 msk malen kryddpeppar
2 msk grovmalen svartpeppar
1 msk socker
2 tsk timjan
2 tsk kanel
1 tsk cayennepeppar
1/2 tsk malen muskot


Gör så här
1.
Blanda alla kryddor.

2.
Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.

Info-
Massera in denna härliga kryddblandning i köttet strax innan du ska grilla. Jamaican-rub har en spännande smak av riven muskot, timjan, kanel och cayennepeppar. Jamaican-rub passar till kött, fisk och fågel.

Källa: Ica.se
https://www.ica.se/recept/jamaican-rub-576830/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng