Mixad bärmousse

Mixad bärmousse
Info: 4 port.



200 g hallon
200 g blåbär
2 blad gelatin
1 dl strösocker
2 dl crème fraiche


Gör så här:
1.
Mixa hallon och blåbär var för sig. Spara några bär till dekoration.

2. Lägg gelatinet i kallt vatten 10 min. Koka upp socker och crème fraiche. Ta från plattan. Krama ur gelatinet
och rör ner i crème fraichen. Fördela i de båda bärmixerna. Låt kallna.

3. Fördela i fyra glas. Bottna med ett lager blåbärskräm, fyll på med hallonkräm. Ställ kallt minst 2 tim.

4. Toppa med de hela bären.



Tips -
Solmogna bär sätter smak på festligaste desserten. Blir extra fint att servera i glas!



Källa: Hemmets veckotidning
http://www.hemmets.se/mixad-barmousse/



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng