Torsk med äggsås

Torsk med äggsås
Info: 4 port.



750 g potatis
2 ägg
500 g torskrygg
½ dl färsk persilja
5 dl Kelda® bechamelsås
250 g frysta gröna ärter


Gör så här:
1. Skala och koka potatisen.

2. Koka äggen ca 7 min, låt svalna.

3. Koka torsken i saltat vatten på låg temperatur ca 5 min.

4. Skala och hacka äggen. Värm såsen under omrörning.

5. Rör ner ägg och persilja i såsen innan servering.

6. Värm de gröna ärterna. Pressa potatisen.

7. Servera fisken och äggsåsen med pressad potatis och gröna ärter.



Info - En lättlagad Biff Stroganoff med champinjoner och syrad grädde,
som ger fräsch och god smak. Perfekt vardagsrätt serverad med kokt potatis
och saltgurka.Varsamt kokt fisk med vit sås, kokt ägg och rikligt med
persilja är en riktig klassiker på middagsbordet.


Källa: Arla
https://www.arla.se/recept/torsk-med-aggsas/




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Biff Stroganoff med syrad grädde

Lyxig fiskgratäng med hummersås

Kasslergratäng