Enkla Vardagskycklingen Garam Masala
Enkla Vardagskycklingen Garam Masala
Info: 8 port.
1 kilo strimlad kyckling
2 tsk salt
3 paprikor
300 g philadelphiaost
0,5-1 dl grädde
0,5 dl vitt vin (kan uteslutas)
1 msk tamarisoja
2,5 msk garam masala (Santa marias t.ex.)
kokosolja att steka i (använder alltid smaklös)
2 dl cashewnötter
Gör så här:
1. Strimla kycklingfiléerna och stek i olja, salta.
2. Strimla paprikorna och låt fräsa med.
3. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner
garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt
mer salt, garam masala.
4. Strössla cashewnötter över vid servering.
Tips - servera med blomkålsris eller vanligt ris.
Källa: 56Kilo
http://56kilo.se/enkla-vardagskycklingen-garam-masala/
Info: 8 port.
1 kilo strimlad kyckling
2 tsk salt
3 paprikor
300 g philadelphiaost
0,5-1 dl grädde
0,5 dl vitt vin (kan uteslutas)
1 msk tamarisoja
2,5 msk garam masala (Santa marias t.ex.)
kokosolja att steka i (använder alltid smaklös)
2 dl cashewnötter
Gör så här:
1. Strimla kycklingfiléerna och stek i olja, salta.
2. Strimla paprikorna och låt fräsa med.
3. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner
garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt
mer salt, garam masala.
4. Strössla cashewnötter över vid servering.
Tips - servera med blomkålsris eller vanligt ris.
Källa: 56Kilo
http://56kilo.se/enkla-vardagskycklingen-garam-masala/
Kommentarer
Skicka en kommentar